• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Aimee's box KVK 75275368 BTW NL001444054B35 D.D. Eisenhowerstraat 144 9728RZ Groningen

OUT OF THE BOX!

Aimee's themabox

Met Aimee's themabox laten wij je op een leuke en unieke manier kennismaken met de wereld van duurzame producten. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuwe themabox.

Al benieuwd?

Waarom?

In Aimee's box zitten leuke, handige en vernieuwende producten die jou helpen de stap naar een duurzamer leven te maken. Je betaalt € 27,50 per box waar een waarde van minimaal € 40,00 in zit. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuwe themabox. Kies voor een abonnement en je krijgt de box eenmaal per kwartaal opgestuurd. Daarnaast zijn er ook losse boxen zonder abonnement verkrijgbaar, deze box heeft 3 verzendmomenten per kwartaal.

 

De aangeboden artikelen zijn duurzaam, dat betekent dat ze geen tot een minimale impact op het milieu hebben. Het zijn producten van dichtbij (Europa). De producten zijn voornamelijk gemaakt met natuurlijke/biologische ingrediënten. Naast bovengenoemde punten is het natuurlijk een hele leuke verrassing de box cadeau te doen, maak er een duurzaam cadeau van!

Abonnement

Wil jij ook ieder kwartaal de box ontvangen? En heb je geen zin om de box ieder kwartaal los te bestellen? Dat kan! Abonneer je op Aimee's box en ontvang de box voor maar € 24,95.

Welke merken doen mee?

Eat Natural

Bij Eat natural houden ze het graag simpel. Met verantwoorde ingrediënten maken ze de lekkerste repen en met hele noten. Zacht gedroogd fruit. Volkoren granen en zaden. Misschien nog wat chocolade of yoghurt, maar meer niet. Zo houden ze het simpel.

eat natural.PNG

Max Mints

De makers van Max’s Mints vinden meer belangrijk dan alleen een keurmerk. Daarom zijn Max’s Mints, naast biologisch, ook gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. De mints zijn vegan, en allergenen vrij. Max’s Mints worden verpakt in een blikje, en dat is met een goede reden. Blik is namelijk een van de weinige materialen die oneindig recyclebaar is, zonder verlies van kwaliteit.  

max.PNG

Wat is het thema?

Nieuw jaar nieuw thema! Het thema voor het eerste kwartaal is: "Onderweg"

De box zit vol met handige en hippe producten voor onderweg. Denk aan producten waarmee je voeding kan bewaren en aan etenswaren met natuurlijke ingrediënten. Ook hier ligt de nadruk op Zero/less waste. Deze box bevat producten met een waarde van minimaal € 40,00. 

Stasher bag

We weten nu allemaal wel de nadelen van het gebruik van plastic; slecht voor het milieu, bevat stoffen die niet goed zijn voor onze gezondheid etc.. Nu is er de Stasher bag. Gemaakt van 100% platinum siliconen, dus geen plastic, maar wel de voordelen ervan in het gebruik. Stasher bag is ideaal voor het verpakken van etenswaren. Nog een handige bijkomstigheid, de Stasher bag neemt  nauwelijks ruimte in je tas!

stasher.PNG

The Cheeky Panda

The Cheeky Panda is een FSC® 100% CO2-gebalanceerd bamboe papiermerk. Ze zijn ultra duurzaam, bamboe is de snelst groeiende plant ter wereld. Bamboe kan elk jaar worden geoogst, in tegenstelling tot bomen die twintig tot dertig jaar nodig hebben om te groeien. Het bamboe papier wordt CO2 gecompenseerd dankzij de donatie van een deel van de winst aan ‘The World Land Trust’ voor de bescherming van planten en dieren in bedreigde regenwouden.

Hydrophil

Hydrophil staat voor duurzame en innovatieve hygiëneproducten. Het assortiment omvat voornamelijk tandenborstels van bamboe voor zowel volwassenen als kinderen. Daarnaast maken ze ook lippenbalsems van natuurlijke ingrediëntenAlle producten van Hydrophil zijn waterneutraal, veganistisch en fair trade. Alle producten zijn fair trade.

Bo Weevil

Bo Weevil biedt een uitgebreide collectie van biologische stoffen. Ze kiezen daarbij voor basisstoffen zoals single jersey, poplin, of canvas omdat de meeste kleding en woontextiel van deze stoffen gemaakt worden. De collectie tassen bestaat uit nettassen, canvastassen, totes en brood- & groentezakjes. De wellnesscollectie bestaat uit een afgestemde selectie handdoeken en badjassen in verschillende maten en kleuren, en toilettassen in vele uitvoeringen. 

&meer Groningen

Voor deze box doneert &meer Groningen een heel handig product voor onderweg. Bij &meer kan je terecht voor een heerlijke lunch en een lekker drankje. Ook maken ze heerlijke taarten!

Wat was het vorige thema?

IMG_20191001_103512_943.jpg

 

Het thema voor de tweede box was:

"Aimee's huishoudelijke box"

 

In deze box ligt de nadruk op "Zero waste" en het tegen gaan van voedselverspilling. Daarnaast laten we je ervaren dat je huis ook prachtig schoon wordt van natuurlijke schoonmaakmiddelen. 

Welke merken deden mee?

De volgende merken deden mee aan "Aimee's huishoudelijke box":

Marcel's Green Soap
Marcel’s Green Soap is ontstaan door de bevlogenheid van, je raadt het al, Marcel. Hij vond het een onprettig idee dat zijn gootsteenkastje vol stond met agressieve, chemische spullen waar de wereld niet bepaald schoner van wordt. Dat moest anders kunnen. En wat ook prettig zou zijn: misschien eens iets wat écht lekker ruikt. Marcel’s Green Soap ruikt fantastisch, het maakt geweldig schoon en het zit vol met natuurlijke ingrediënten.

marcel.PNG

levenzonderafval.com

Haar naam is Emily-Jane Townley en sinds 2013 is zij met haar gezin overgestapt op een andere levensstijl: leven zonder afval! Het verminderen van afval is niet moeilijk en vooral leuk om te doen! In de webwinkel verkopen ze producten die bijdragen aan het verminderen van jouw afval! Zelf staan ze volledig achter alle producten uit de webwinkel en veel producten zijn home made! 

lza.PNG
bees wrap 3 stuks medium 2.PNG

Food Huggers

Maak kennis met Food Huggers! De perfecte oplossing tegen voedselverspilling en minder gebruik van plastic. Gemaakt van 100% voedselveilig siliconen. BPA en Phthalaten vrij.

Bee’s Wrap

Het duurzame alternatief voor verpakkingsmateriaal zoals aluminium- en plasticfolie. Ideaal voor het verpakken van kaas, groente of  brood en voor het afdekken van schalen. Bee’s Wrap is gemaakt van biologische katoen met bijenwas, boomhars en jojoba-olie. Daardoor blijven de verpakte etenswaren langer goed. 

food.PNG

Hoe zag de box er uit?

Bekijk hieronder de inhoud van de huishoudelijke box.