Zoeken
  • Manon

De lancering van Aimee's box

Bijgewerkt: 1 aug 2019

Tijdens mijn zoektocht naar duurzame vervangers voor mijn dagelijkse producten, kwam ik er achter dat het nog niet zo makkelijk is. Zijn de producten wel echt zo duurzaam als er beweerd wordt? En wat zit er eigenlijk in? Daarnaast vroeg ik mij af waar de producten eigenlijk vandaan komen. Ook vond ik de producten lastig te vinden. Ik wil jullie graag meenemen in mijn zoektocht en op een leuke, voordelige en makkelijke manier kennis laten maken met duurzame producten. Denk daarbij aan producten op het gebied van huishoudelijke verzorging, cosmetica en handige gebruiksartikelen. Alle artikelen in de box zijn volwaardige producten en geen testers. Ieder kwartaal weer een nieuw verrassend thema.


Ben jij benieuwd naar het eerste thema van Aimee's box? Meld je dan snel aan. De eerste box verschijnt aan het begin van het derde kwartaal.77 keer bekeken
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Aimee's box KVK 75275368 BTW NL001444054B35 D.D. Eisenhowerstraat 144 9728RZ Groningen