Zoeken
  • Manon

Aimee's babybox


Lester 3 maanden, fotograaf: Geert Nijboer.

Afgelopen woensdag is Aimee's babybox in de verkoop gegaan. Aimee's babybox is een box vol met duurzame producten voor een newborn baby. Denk aan een speen van natuurrubber, eco luiers, bad-en douchegel met natuurlijke ingrediënten en composteerbare vochtige billendoekjes.


Lester 3 maanden, fotograaf: Geert Nijboer.


Ik wilde graag een circulaire box ontwikkelen die aansluit bij een belangrijke levensgebeurtenis. Een moment in je leven waarbij het roer om gaat. De geboorte van een kind is een belangrijk moment om na te gaan denken over de toekomst. Hoe mooi is het als jij je pasgeboren baby een duurzame start kan geven. Ook bij deze box is de box slechts een tool om je aan het denken te zetten. Wat voor producten gebruik ik, wat zit er in, waar komen ze vandaan en hoe kan ik minder afval produceren?


"Hoe mooi is het als jij je pasgeboren baby een duurzame start kan geven."

Omdat er al veel circulaire merken voor baby's op de markt zijn heb ik besloten de samenwerking met ze aan te gaan. Door middel van de box, geef ik aan de ene kant de merken de ruimte producten tentoon te stellen. De koper heeft aan de andere kant een mooie box waarbij je verschillende duurzame merken uit kan proberen.


Benieuwd? Neem een kijkje op onze vernieuwde website: www.aimeesbox.nl40 keer bekeken
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Aimee's box KVK 75275368 BTW NL001444054B35 D.D. Eisenhowerstraat 144 9728RZ Groningen