Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Aimee's box verstuurd en wat zijn de kosten daarvan?


Themabox Woon je in de stad Groningen dan kan je er voor kiezen de box op te halen bij &meer in Groningen. Je betaalt dan geen verzendkosten. Wanneer de box daar voor je klaar ligt wordt tijdig aan je bekend gemaakt. Dit om het milieu minimaal te belasten. Wanneer je buiten de stad Groningen woont, wordt de box met een groene transporteur verstuurd. De kosten voor de verzending zijn € 5,75. De standaard levertijd is tussen de 3-5 werkdagen. Babybox Woon je in de stad Groningen dan kan je er voor kiezen de box op te halen bij &meer in Groningen. Je betaalt dan geen verzendkosten. Wanneer de box daar voor je klaar ligt wordt tijdig aan je bekend gemaakt. Dit om het milieu minimaal te belasten. Wanneer je buiten de stad Groningen woont, wordt de box met een groene transporteur verstuurd. De kosten voor de verzending zijn € 5,75. De standaard levertijd is tussen de 3-5 werkdagen.
Wanneer wordt Aimee's box verstuurd?


Themabox Aimee's themabox wordt binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd. Babybox De babybox wordt binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.
Ik heb mijn box niet ontvangen, wat kan ik doen?


Themabox De levertijd is maximaal 5 werkdagen. De box wordt op de eerste werkdag van de maand verstuurd. Heb je de box na 6 werkdagen nog niet binnen, neem dan contact met mij op. Stuur een e-mail naar info@aimeesbox.nl. Babybox De levertijd is maximaal 5 werkdagen. De box wordt op de eerste volgende werkdag na de besteldatum verstuurd. Heb je de box na 6 werkdagen nog niet binnen, neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@aimeesbox.nl.
Wat als mijn artikel beschadigd of defect is?


Als een artikel beschadigd of defect is, kun je contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar info@aimeesbox.nl.
Hoe kan ik partner worden van Aimee's box?


Wil je ook graag nieuwe klanten kennis laten maken met jou producten? Pak deze kans en verkoop je producten via een uniek concept. Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaande gegevens. ​​ Contactpersoon: Manon Brouwer (Eigenaar) info@aimeesbox.nl 06 349 39 793

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Aimee's box KVK 75275368 BTW NL001444054B35 D.D. Eisenhowerstraat 144 9728RZ Groningen